Henge

Nieuw bij Novalis.O is het Italiaanse prestigieuze merk Henge. Henge staat bekend om het gebruik van pure materialen, vakmanschap en gebruik van traditionele technieken. Henge laat zich inspireren door het authentieke Italië. Een reis waarbij ze op een nieuwe manier waarnemen, observeren en etaleren. En zich laten inspireren door de mens, zijn manier van leven, verlangens en veranderende tijden.

Henge ziet zijn meubels en verlichting niet als een materieel gegeven, maar als een onderdeel van een groter geheel. Alle meubels van Henge worden met de hand vervaardigd, elk metaal wordt individueel geselecteerd en alles wordt met zorg behandeld. Alleen door middel van handwerk, is het mogelijk een uniek design te creëren, waarbij geen product hetzelfde is. De verlichting van Henge onderscheidt zich van de traditionele armaturen, dankzij haar speciale designs en haar bijzondere kijk op verlichting.

Henge verlichting

Vooralsnog voert Novalis.O enkel de verlichting van Henge. Deze serie verlichting kenmerkt zich door het gebruik van authentiek messing, haar industriële persoonlijkheid, vakmanschap, materiaalbewerking, innovatie en het unieke design.