Henge

Exclusief bij Novalis.O vindt u het Italiaanse prestigieuze merk Henge. Henge staat bekend om het gebruik van pure materialen, vakmanschap en gebruik van traditionele technieken. Henge laat zich inspireren door het authentieke Italië. Een reis waarbij ze op een nieuwe manier waarnemen, observeren en etaleren. En zich laten inspireren door de mens, zijn manier van leven, verlangens en veranderende tijden.

Henge ziet zijn meubels en verlichting niet als een materieel gegeven, maar als een onderdeel van een groter geheel. Alle meubels van Henge worden met de hand vervaardigd, elk metaal wordt individueel geselecteerd en alles wordt met zorg behandeld. Alleen door middel van handwerk, is het mogelijk een uniek design te creëren, waarbij geen product hetzelfde is. De verlichting van Henge onderscheidt zich van de traditionele armaturen, dankzij haar speciale designs en haar bijzondere kijk op verlichting.

Henge verlichting

Novalis.O voert naast de verlichting ook de meubelen van Henge. De collecties kenmerken zich door het gebruik van authentiek messing, de industriële persoonlijkheid, vakmanschap, materiaalbewerking, innovatie en het unieke design.

Massimo Castagna

De Italiaanse Massimo Castagna is de designer achter de armaturen van Henge. Een designer met een prestigieuze staat van dienst. Hij is de man achter het beroemde semipermanente laboratorium ‘Piramide’, opgezet in Nepal op 5050 meter boven zeespiegel. Daarnaast werkte hij voor andere topdesign merken zoals Minotti.