Occhio

Occhio is een verlichtingsmerk uit Duitsland dat zich richt op innovatief design en hoogwaardige lichtkwaliteit. Het merk biedt een breed scala aan armaturen voor diverse toepassingen, waaronder de populaire modellen Mito, Sento en IO.
Lichtkwaliteit
Een belangrijk aspect van Occhio is de hoge kwaliteit van het licht dat de armaturen produceren. De armaturen zijn ontworpen om een ​​hoge kleurweergave-index (CRI) te hebben, wat betekent dat de kleuren van objecten accuraat worden weergegeven. Dit is zeer nuttig in omgevingen zoals musea en galerijen, waar de kleuren van kunstwerken belangrijk zijn. De armaturen produceren ook een helder en gelijkmatig licht dat de ruimte gelijkmatig verlicht zonder schaduwen of donkere hoeken.

Aansturing van de armaturen
De armaturen van Occhio kunnen op verschillende manieren worden aangestuurd. De Mito, Sento en IO modellen zijn bijvoorbeeld allemaal voorzien van het Occhio air-systeem, dat gebruik maakt van Bluetooth om de armaturen draadloos aan te sturen. Dit systeem biedt gebruikers volledige controle over de verlichting, zoals het instellen van de sterkte van het licht, het veranderen van de kleurtemperatuur en het creëren van sfeervolle verlichtingsscènes.
De armaturen kunnen ook worden aangesloten op een bekabeld systeem, zoals DALI of KNX, voor geavanceerde aansturingsmogelijkheden en integratie met andere domotica-systemen.
Mito

De Mito is een van de meest populaire armaturen van Occhio. Het is een strak en modern armatuur dat verkrijgbaar is in verschillende formaten en afwerkingen, waaronder chroom, zwart, wit en roségoud. De Mito produceert een zacht en gelijkmatig licht dat geschikt is voor zowel functionele als sfeerverlichting.
Sento
De Sento is een ander populair armatuur van Occhio. Het heeft een slank, minimalistisch ontwerp dat past bij zowel moderne als traditionele interieurs. De Sento is verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen, en kan worden gebruikt als plafondlamp, wandlamp of staande lamp. De armatuur produceert een helder en gelijkmatig licht dat zowel ideaal is als algemene verlichting als voor het creëren van sfeervolle verlichting.

IO

De IO is een compact en veelzijdig armatuur dat geschikt is voor verschillende toepassingen. Het heeft een uniek ontwerp waarbij het licht kan worden gericht door simpelweg aan het armatuur te draaien. De IO is verkrijgbaar als plafondlamp, wandlamp en tafellamp, waardoor het in bijna elke ruimte kan worden gebruikt.
Conclusie
Occhio is een hoogwaardig verlichtingsmerk dat zich richt op innovatief design en hoogwaardige lichtkwaliteit. De populaire armaturen Mito, Sento en IO zijn allemaal voorzien van het Occhio air-systeem, waarmee de armaturen draadloos kunnen worden aangestuurd. De armaturen produceren een helder en gelijkmatig licht dat geschikt is voor zowel functionele als sfeerverlichting. De verschillende afwerkingen maken dat de Occhio in bijna elke ruimte gebruikt kan worden en past bij zowel moderne als traditionele interieurs. Of u nu op zoek bent naar algemene verlichting of sfeerverlichting, de armaturen van Occhio bieden een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.