Freifrau Leya Eetkamerstoel - Novalis.O

Hoffman design

Freifrau Leya Eetkamerstoel

De familie Leya die is toegevoegd binnen de collectie van FreiFrau is ontworpen door het design duo: Birgit Hoffmann en Christoph Kahleyss. Deze eetkamerstoel is meest veelzijdig en daardoor geheel naar persoonlijke smaak uit te laten voeren. Door een contrast van materiaal en kleur weet de Leya eetkamerstoel zich te schikken...

De familie Leya die is toegevoegd binnen de collectie van FreiFrau is ontworpen door het design duo: Birgit Hoffmann en Christoph Kahleyss. Deze eetkamerstoel is meest veelzijdig en daardoor geheel naar persoonlijke smaak uit te laten voeren. Door een contrast van materiaal en kleur weet de Leya eetkamerstoel zich te schikken in vrijwel ieder interieur. Strak gestoffeerd, maar klassiek door het gecapitonneerde detail. Voor een ranker zitcomfort kunt u kiezen voor geen of lage armleuning. Voor extra ondersteuning is het mogelijk een hoge armleuning toe te passen op de stoel. Wanneer u kiest voor een hoge armleuning bedraagt deze hoogte van de arm 68 cm. Met een zithoogte van 48 cm en zitdiepte van 44 cm is optimaal comfort voor vrijwel ieder postuur gegarandeerd. Ook genieten van dit topcomfort in uw zithoek? De Leya is een grote familie, waarin ook fauteuils verkrijgbaar zijn die zelfs aan het plafond te bevestigd kunnen worden. Deze unieke en speelse Leya Swing seat voorziet u van een optimaal lounge moment, zwevend boven de grond. Vrij nieuw in de familie is de Leya Grand Lounge chair. Ook wanneer u aan een bar tafel of keukeneiland ultiem comfort wil ervaren is dit mogelijk door de barkrukken binnen de Leya collectie. Alle vele mogelijkheden zijn ook hierop toe te passen. Weinig barstoelen die het optimaal en volwaardig zitcomfort evenaren van de FreiFrau Leya barkrukken. FreiFrau heeft enkel leder in zijn collectie van hoogste kwaliteit. Er zijn tal aan mogelijkheden binnen het leder aanbod dat FreiFrau u kan bieden. Ook is het mogelijk de combinatie tussen stof en leder toe te passen door de rug van de zitting te contrasteren. Laat u de stoel uitvoeren geheel in het leder of gaat u toch voor een combinatie tussen kleur en materiaal? Graag denken wij met u mee. In Oisterwijk voorzien wij u graag van aanvullende informatie en een optimale impressie van alle mogelijkheden. Oriënteert u alvast naar alle mogelijkheden met de configurator. De collectie breidt zich verder uit na het introduceren van de Leyasol collectie.

Hoffmann Kayleyss Design

Birgit Hoffmann en Christoph Kayleyss behaalde beide hun diploma Industrieel ontwerp in Kiel. Het duo ontmoette elkaar in de studio van Peter Maly. Sinds 2012 is Hoffmann Kayleys Design ontstaan. Met kennis, visie en focus voornamelijk op meubel en interieurdesign. Ontwerpen die inmiddels zijn ontstaan zijn zowel functioneel doordacht met vooral een zacht en organisch karakter.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkfreifrau
 • ModelLeya
 • Afmetingen B: 50 cm x D: 59 cm x H: 86 cm

  B: 55 cm x D: 59 cm x H: 86 cm

  arm: 57 cm
  B: 58 cm x D: 59 cm x H: 86 cm

  arm: 68 cm

  Zithoogte: 48 cm
 • UitvoeringenZowel de binnen zijde als de buitenzijde kan in leder en/of stof worden uitgevoerd.
  Het onderstel is verkrijgbaar in hout of metaal.
  Het houten onderstel is verkrijgbaar eiken geolied, zwart, wit geolied of eiken met walnoot afwerking.
  Het metalen onderstel is verkrijgbaar in: slede of draadframe, stalen frame met vier poten, swing seat of metaal met een centrale poot.
  Het is ook mogelijk de stoel te verkrijgen in een stoel met wielen of een X frame.

  Er zijn een aantal standaard kleuren verkrijgbaar, zoals Brass of zwart. Daarbij is het ook mogelijk het staal af te laten werken in verschillende RAL kleuren naar smaak.
 • OntwerperHoffman design

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product