Tijdelijk geen
koopavonden
en koopzondagen

Nieuw: Minotti Concept Store

Sinds kort mogen wij ons exclusieve Minotti Concept Store dealer noemen. Wij nodigen u graag uit in onze verbouwde en zeer uitgebreide Minotti Concept Store. Nog meer Italian topdesign van dit prachtige merk! Houd de website in de gaten want binnenkort is deze vernieuwde studio ook online te bewonderen.

Covid-19

Ook in deze tijden zijn wij gewoon open. Geheel volgens de richtlijnen van de RIVM houden we afstand, raken we elkaar niet aan en worden vele zaken regelmatig ontsmet. En naar wens kunnen wij u op afspraak ontvangen. Maak hier een afspraak voor private shopping.

The celebration of design

Exclusieve designmeubelen en verlichting

In het centrum van het ­­­­­­­groene Oisterwijk bevindt zich Novalis.O. Een plek waar Brabantse gemoedelijkheid en exclusief topdesign elkaar ontmoeten. Novalis.O is de dealer van de meest bekende high-end designmerken en vooroplopend Italiaans design. Het exclusieve assortiment is zorgvuldig uitgezocht en verfijnd op elkaar afgestemd. Met maar liefst 4 uitgebreide merkstudio’s van de befaamde merken: Minotti, B&B Italia, Poliform en Flexform bedienen zij de top van de interieurmarkt. Een plek waar de beste, mooiste en meest bijzondere creaties samenkomen. Met een constant vernieuwende collectie en een oog voor opkomend design stapt u bij Novalis.O altijd in een vernieuwde showroom. Laat u uitgebreid informeren over de verschillende designmeubelen, designverlichting, stoffen en ontwerpers. Hoor de verhalen achter de bekende klassiekers en laat u inspireren door onze visie op design. Een feest voor het oog, een feest voor het vakmanschap. A celebration of design!

Onze 4 merkstudio’s