Concept store

Minotti

Uniek in Nederland is onze Minotti Concept Store. Ruim 600 m2 ‘Made in Italy’ topdesign. De plek om de gehele collectie Minotti meubels op uw gemak te komen bewonderen. Het inmiddels 70 jaar oude familiebedrijf is het toonbeeld van een gedistingeerde levensstijl. Genieten met grandeur. Het Italiaanse designmerk staat bekend om zijn klassiek-moderne collectie, de uitmuntende kwaliteit en zijn internationale allure. Grote, diepe zitelementen in vaak gedemptere kleuren voeren de boventoon. Minotti weet constant een verfijnde, warme sfeer te creëren en in combinatie met het hoogstaande, pure vakmanschap maakt dat dit iconische merk wereldwijde faam geniet.

De perfect vormgegeven Minotti meubelen worden naar een glamorous niveau gehesen door de vele chique stof -en ledersoorten. De collectie combineert het buitenleven met het indoor leven en zorgt, dankzij de keuze in vloerkleden en accessoires, voor een algehele Minotti styling. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Minotti al een ruime reeks succesvolle iconen heeft uitgebracht, zoals de: Connery, Roger, Torii, Hamilton, Andersen en Aston.

Producten

De producten van Minotti

Minotti Twiggy sofa

Minotti Louver salontafel

Minotti Raphael bank

Minotti Torii Bold

Minotti Horizonte salontafel

Minotti Dylan 45 graden hoek ontwerp Rodolfo Dordoni Exclusief design interieur geometrische zithoek comfort Dibbets vloerkleed hoogwaardig design. Op deze afbeelding ziet u ook de Minotti Brady salontafel.

Minotti Dylan sofa

Minotti Superblocks Dressoir

Minotti Horizonte bank, in lichte stof met de onderrand in leder afgewerkt

Minotti Horizonte bank

Minotti Solid Steel salontafel

Minotti Goodman

Minotti Yoko fauteuil

Minotti Lars

Minotti Yoko eetkamerstoel

Minotti Sendai fauteuil

Minotti Roger Bed

Minotti Jersey

Minotti Dibbets Circle vloerkleed is een doorvertaling van het immens populaire Dibbets kleed. Dit design kent een nieuwe uiterlijk door de halve cirkels die in dit ontwerp zijn opgenomen. Het kleed is vervaardigd uit pure Lyocell vezels.

Minotti Dibbets Circle

Minotti Wisp Rainbow

Minotti Superquadra Kast

Minotti Pilotis Outdoor

Minotti Stony

Minotti Lido Outdoor Salontafel

Minotti Patio Salontafel

Minotti Roger Salontafel

Minotti Pilotis

Minotti Jigger Salontafel

Minotti Keel Salontafel

De Minotti Brink salontafel ziet u hier afgebeeld in twee afmetingen. Er zijn namelijk een viertal afmetingen beschikbaar, variërend in hoogte en breedte. Het topblad is 20 cm dik graniet, door het blad loopt een messing gekleurd detail, wat de materialen mooi verbind.

Minotti Brink Salontafel

Minotti Lido Salontafel

Minotti Superquadra Salontafel

Minotti Linha Studio

Minotti Terrace

Minotti Superquadra Eettafel

Minotti Marvin

Minotti Torii Nest Outdoor Dining

Minotti Lido Cord Outdoor Dining

Minotti Lido Dining

Op deze afbeelding ziet u de klassiek gevormde eetkamerstoel van Minotti, de Belt. De lichte bekleding geeft de eetkamerstoel een luchtige en eigentijdse uitstraling. De Minotti Belt dining chair in een lederen bekleding geeft het ontwerp een klassiek chique uitstraling. Kies voor het onderstel voor een houten of metalen onderstel.

Minotti Belt Dining

Minotti Patio Voetenbank

Minotti Tuffet

Minotti Superquadra Bench

Minotti Torii Nest Outdoor Fauteuil

Minotti Lido Cord Outdoor Fauteuil

Minotti Patio Fauteuil

De Minotti Daiki Studio is verkrijgbaar in vijf versies, ontworpen voor verschillende functies en toepassingen.

Minotti Daiki Studio fauteuil

Op deze afbeelding ziet u de Minotti Brasilia fauteuil in een licht gekleurde stoffering. Op deze afbeelding is het contrast goed te zien met het Canaletto walnoothouten frame. Half afgesneden ziet u dezelfde fauteuil in een mosgroene bekleding. Aan de andere kant van de fauteuil staat de Minotti Pilotis koffietafel.

Minotti Brasilia Fauteuil

Minotti Lido Fauteuil

De Minotti Belt collectie is een uitgebreide collectie, met onder andere  hoge en lage Belt fauteuils in de serie. Op deze afbeelding ziet u de fauteuil in een lichte stoffering met donker, metalen, contrasterend onderstel.

Minotti Belt Fauteuil

Minotti Lido Cord Outdoor Bank

Minotti Patio outdoor sofa

De Minotti Belt collectie is een brede serie met zowel sofa's als fauteuils. Op deze afbeelding ziet u de Minotti Belt sofa. De sofa heeft een breedte van 183 cm, diepte van 94 en zithoogte van 54 cm. Uiteraard staat de sofa gedecoreerd met een Minotti Belt fauteuil.

Minotti Belt sofa

Op deze afbeelding is de Minotti Brasilia collectie te zien met een van de mogelijkheden. De sofa bestaat uit twee elementen en is gestoffeerd met een donkergroene bekleding. Als salontafel is de Superquadra salontafel toegepast, twee zelfs: Een met gestoffeerd deel een het andere deel bestaat uit marmer. Links op de foto is de Minotti Brasilia fauteuil te zien met een lichte bekleding samen met een Minotti Pilotis koffietafel.

Minotti Brasilia sofa

Minotti Quincy poef

Minotti Torii eetkamerstoel

Minottoi Torri sofa in lounge uitvoering met ottoman. De sofa is uitgevoerd in een grijs gemeneerde stof. en gecombineerd met witte kussens ter decoratie.

Minotti Torii sofa

Het Minotti Brasilia bed is een van de meubels binnen de Minotti Brasilia collectie. Kenmerkend is het prachtige hoofdframe die het ligoppervlak omhult. Dit houtenframe is van donkerbruin palissander Santos of eikenhout. De set is uit te breiden naar wens, met of zonder nachtkastjes bijvoorbeeld. Rechts van het bed ziet u de Minotti Lido fauteuil. Vóór het bed, aan het voeteneinde, staat de Superquadra.

Minotti Brasilia Bed

Op deze afbeelding ziet u de Minotti Daiki fauteuil in een gestoffeerde uitvoering. Het frame kan worden uitgevoerd in een palissander of of essenfineer. De uitvoering met armleuning heeft een afmeting van 93 cm breed, 91 cm diep en heeft een zithoogte van 40 cm.

Minotti Daiki Fauteuil

Minotti Roger hoekbank in lichte stof, samen met de Minotti Belt fauteuil.

Minotti Roger Bank

Minotti Fynn Outdoor Tuinstoel

Op deze afbeelding ziet u Minotti Dan eetkamertafel De tafel in deze vorm is verkrijgbaar in 260, 280 en 300 cm breed. Aan de tafel staan de Minotti Lance eetkamerstoelen afgebeeld.

Minotti Dan

Minotti Fynn

De Minotti Boteco bestaat uit een unieke combinatie van materialen. Typerend zijn de 15 cm dikke aluminium poten, bruin gelakt. Naast dit prachtige dressoir staan de Mattia fauteuils.

Minotti Boteco

De Minotti Blazer is uniek door zijn gecapitonneerde zitkussens. Op deze afbeelding ziet u de sofa in twee elementen, waardoor er een grote rechte sofa ontstaat. De twee elementen vormen samen een royale sofa van totaal 496 cm breed. Uiteraard zijn er veel diverse modellen verkrijgbaar, waarmee u iedere zithoek kunt creëren.

Minotti Blazer

Minotti Torii Fauteuil

De Minotti Connery is een zeer veelzijdig zitsysteem verkrijgbaar in diverse afmetingen. Op deze afbeelding ziet u de Minotti Boteco salontafel.

Minotti Connery sofa

Minottii Albert & Ile uitgevoerd in een donker bruine lederen bekleding. De pootjes zijn gedetailleerd met gouden uiteinden. Het comfort is geoptimaliseerd door de ottoman.

Minotti Albert & Ile fauteuil

Op deze afbeelding ziet u de Minotti Gant bijzettafel met een groen gekleurd topblad. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het frame is gepolijst chroom en maakt dit model een echte eyecather.

Minotti Grant

De bladen van extra helder glas of gerookt grijs glas met afgeronde rand vestigen de aandacht op het ontwerp van de metalen voet met een zwart gelakte afwerking in reliëf.

Minotti Ellis

Op deze afbeelding ziet u de Minotti Elliott een serie salontafels waarvan het esthetische karakter verwant is aan dat van een kostbaar object, en die een precieze functie hebben – dienen als oppervlak – maar vooral een zeer decoratieve rol spelen, waardoor een goed afgemeten elegantie wordt onthuld die de Milanese imiteert ontwerp uit de jaren 50 en 60.

Minotti Elliott

Op deze afbeelding ziet u de Minotti Duchamp Bronze aan een Minotti Freeman opstelling staan. Deze uitvoering is met gesatineerd metaal een verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Minotti Duchamp Bronze

Op deze afbeelding ziet u de Minotti Duchamp koffietafel in een ronde uitvoering. Zwart gelakt nikkel is gecombineerd met een zwart gelakt eikenhouten of lederen topblad. De afmetingen zijn als volgt: 48 cm breed en 51 cm hoog.

Minotti Duchamp

Op deze afbeelding ziet u de Minotti Divo koffie tafel. Een verfijnde salontafel met zwart nikkel afgewerkte schijven. Afmetingen zijn als volgt: 50 cm breed, 32 cm breed en 44 cm hoog.

Minotti Divo

Aan de Minotti Yang staat de Minotti Close koffie tafel. Een sierlijke toevoeging door de brons satijn gekleurde onderstel. Het gekruiste ondersteel geeft een mooi detail aan de bijzettafel.

Minotti Close

Op deze afbeelding ziet u de Minotti Clive salontafels in een boven aanzicht. Er staan twee salontafels over elkaar heen gepositioneerd. Een horizontaal en de ander verticaal.

Minotti Clive Salontafel

Minotti Cesar bijzettafel in een mosgroene kleur. De afmeting van deze variant is als volgt: 36 cm breed en 45 cm hoog.

Minotti Cesar

Minotti Caulfield Gold - Black Nickel

De Minotti Catlin koffietafel in de uitvoering Sahara Noir marble. De afmetingen van deze salontafels is: 113 cm breed en 36 cm hoog.

Minotti Catlin

De Minotti Calder bronze is ook verkrijgbaar in een ronde uitvoering. Het Bardiglio Nuvolato marmer geeft een luxueuze uitstraling. Het ranke metalen bronzen onderstel maakt de salontafel luchtig.

Minotti Calder Bronze

Op deze afbeelding ziet u een van de vele mogelijkheden van binnen de Minotti Calder collectie. Deze side table staat opgesteld bij een Minotti Freeman hoekopstelling. Deze sidetable heeft een opbergplank over de hele breedte van, in dit geval, 140 cm. De diepte van deze tafel bedraagt 40 cm.

Minotti Calder Bronze Side Tables

Hier ziet u een van de vele varianten binnen de Calder serie. Een charmante, ranke en tijdloze koffietafel. Er zijn verschillende bladen verkrijgbaar, zoals: Zwart marmer, Ebbenhout of Eikenhout. Ook zijn er verschillende afmetingen binnen deze lijn. Op deze afbeelding ziet u de salontafel van 60 cm bij 60 cm en 53 cm hoog.

Minotti Calder

Op deze afbeelding de symmetrische Minotti Brrisley bijzet tafel. De tafel heeft een zes-hoekige vorm en is gemaakt van verchroomd metaal. De tafel is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk: met een centrale poot, of zoals afgebeeld met ze stalen smalle pootjes.

Minotti Brisley

De Minotti Boden koffietafel ziet u hier afgebeeld met een zwarte pâte de Verrre top. De salontafel heeft een hoogte van 51 cm.

Minotti Boden

Op deze afbeelding ziet u de prachtige Minotti Benson salontafel. Deze salontafel is verkrijgbaar in twee formaten, op deze afbeelding ziet u de grote variant van in totaal 139 cm breed. Het bovenste plateau is te roteren. Een overlapping van vormen en een vakkundige combinatie van luxe materialen zijn de onderscheidende kenmerken die de Benson salontafel definiëren.

Minotti Benson

Minotti Bender

De Minotti Bellagio serie bevat ook prachtige koffie- en bijzettafels. Er zijn verschillende afmetingen verkrijgbaar. Pas de tafeltjes toe als een bijzet tafel of praktische salontafel om de zithoek compleet te maken.

Minotti Bellagio Salon-en bijzettafel

De klassieke Minotti Bangle salontafel. De salontafel is afgewerkt gepolijste lichtgouden aluminiumplaat aan de binnenkant en het caffèkleurige gepolijste gelakte effect aan de buitenkant, wat voor een verfijnd contrast zorgt, met een detail aan het uiteinde in lichtgoud gepolijste afwerking. Van de vier mogelijke afmetingen, zit u op deze afbeelding de tafel met een diameter van 130 cm. De hoogte van deze tafel is 28 cm.

Minotti Bangle

De Minotti Bailly die u op deze afbeelding ziet is een van de te verkrijgen afmetingen. Deze salontafel heeft een diameter van 122 cm. De hoogte van deze salontafel is 25 cm. De salontafel heeft een licht goude metalen kroon Het Moka-kleurige Louro Faia-hout van het frame wordt aangevuld met een blad in Zebrino-marmer of zwarte glaspasta met een afgeschuinde rand die een onverwachte beweging op de oppervlakken creëert.

Minotti Bailly

Minotti Anish

Minotti Amber

Minotti Aeron

Minotti Wisp Roundy

Minotti Wisp Relief

Minotti Matt Dibbets

Minotti Landfield

Minotti Dibbets Rainbow

Dibbets Frame Tonneau

Minotti Dibbets Frame

Minotti Dibbets Cambre

Minotti Dibbets Tonneau

Op deze afbeelding ziet u een detail foto van een Minotti Dibbets vloerkleed. Het vloerkleed bestaat 100% uit Lyocell en is in meerdere maten verkrijgbaar.

Minotti Dibbets Rim

Op deze afbeelding ziet u een Minotti opstelling met het Minotti Flag vloerkleed. Verkrijgbaar in verschillende varianten.

Minotti Dibbets Flag

Dibbets Diagonal

Minotti Dibbets

Minotti Wedge Dining

Minotti Van Dyck

Minotti Raymond Eettafel

Minotti Oliver Lounge

Minotti Oliver Dining

Minotti Morgan Marble

Minotti Morgan

Minotti Lou Eetkamertafel

De Minotti Clyfford is flexibel en aanpasbaar, dankzij de grote verscheidenheid aan afwerkingen, de lasergesneden metalen structuur is verkrijgbaar in Pewter-kleur, met glanzend gelakte bladen in Mud-, Granite-, Pewter- en Petroleum-tinten, of in eikenhout met gelakte Moka-afwerking

Minotti Clyfford

De Minotti Claydon met gelakt topblad. De afmeting van deze uitvoering is 280 cm breed, 120 breed en 73 cm hoog.

Minotti Claydon

Minotti Catlin Dining

De Minotti Bellagio serie is er een de Wood of Pewter uitvoering. Op deze afbeelding is de Pewter variant te zien. Het Pewter afgewerkte onderstel geeft een elegante uitstraling. Het voorgevormde blad is verkrijgbaar in ronde, ovale, vierkante en rechthoekige formaten, de laatste twee met afgeronde hoeken, in verschillende maten en afwerkingen die bevorderlijk zijn voor verschillende stilistische interpretaties.

Minotti Bellagio Lounge Bronze

De Minotti Bellagio serie is er een de Wood of Pewter uitvoering. Op deze afbeelding is de Pewter variant te zien. Het Pewter afgewerkte onderstel geeft een elegante uitstraling. Het voorgevormde blad is verkrijgbaar in ronde, ovale, vierkante en rechthoekige formaten, de laatste twee met afgeronde hoeken, in verschillende maten en afwerkingen die bevorderlijk zijn voor verschillende stilistische interpretaties.

Minotti Bellagio Lounge

De Minotti Bellagio serie is er een de Wood of Pewter uitvoering. Op deze afbeelding is de Pewter variant te zien. Het Pewter afgewerkte onderstel geeft een elegante uitstraling. Het voorgevormde blad is verkrijgbaar in ronde, ovale, vierkante en rechthoekige formaten, de laatste twee met afgeronde hoeken, in verschillende maten en afwerkingen die bevorderlijk zijn voor verschillende stilistische interpretaties.

Minotti Bellagio Dining Wood

De Minotti Bellagio collectie bevat onder andere deze prachtige Bellagio dining table. Deze uitvoering betreft de Pewter variant. Aan deze prachtige tafel staan de Minotti Reeves eetkamerstoelen. Deze tafel heeft twee cilinder gevormde poten. Onder de eetkamer set ligt een Minotti Flag vloerkleed.

Minotti Bellagio Dining Pewter

De Minotti Bellagio Bistrot staat op deze afbeelding samen met de Minotti Aston dining chairs. De tafel heeft een diameter van 90 cm en een hoogte van 72,5 cm. Het Calacatta marmeren blad wordt gedragen door een glanzend metalen onderstel.

Minotti Bellagio Bistrot

Minotti Lang Kast

Minotti Kirk Console

Minotti Close Console

Minotti Catlin Console

Minottii calder console met marmeren topblad en rank stalen frame. De side table is voorzien van een blad wat zorgt voor een extra opberg mogelijkheid.

Minotti Calder Console

De Minotti Calder brons Console tafel ziet u hier met zijn kenmerkende slanke ijzeren frame in het brons satijn. U ziet hier de Console side table met Nuvolato marmeren topblad. Deze uitvoering is 180 cm breed en 60 cm diep en twee lades.

Minotti Calder Bronze Console

Minotti Jacob Writing Desk

Op deze afbeelding ziet u het Minotti Close bureau. Het onderstel is gemaakt van bronskleurig metaal, terwijl het bovenste gedeelte – bestaande uit een open plank en twee handige lades – wordt geleverd met de structuur in Moka gelakt eikenhout. Ook ziet u de Leslie eetkamerstoel.

Minotti Close Writing Desk

Minotti Carson bureau met MDF top en lades. Ook het interieur van de lades is MDF. Aan het bureau staal een Minotti Fil Noir eetkamerstoel in een lichte stoffering, lederen rugleuning en contrasterend onderstel. Links op de afbeelding ziet u de Minotti Noor koffietafel in het brons.

Minotti Carson Writing Desk

Minotti Tape Outdoor salontafel / bijzettafel

Minotti Tape Cord Outdoor fauteuil

Minotti Tape Cord Outdoor eetkamerstoel

Minotti Tape Cord Outdoor

Minotti Quadrado Fauteuil

Minotti Quadrado Tafel

Minotti Quadrado Sofa

Minotti West Poef

Minotti Side Tijdschriftenrek

Op deze afbeelding ziet u de drie verschillende afmetingen van de Minotti Clive benches. Uitgevoerd in een bruin leder, zebra en velours groene bekleding. Op de afbeelding ziet u ook de Minotti Side lectuurbak.

Minotti Clive Bench

Minotti Lou Sidetable

Minotti Page

Minotti Lang

Een van de meest verrassende ontwerpen van Minotti is wellicht de Minotti Easel kast. De kenmerkende omgekeerd V die dit design siert, speelt hierin een essentiële rol. Want de ogenschijnlijke massieve voorkant bestaat in werkelijkheid uit lades of deuren.

Minotti Easel

Op deze foto ziet u het Minotti Darren dressoir. Mooi in zijn eenvoud en daarbij ook praktisch in gebruik. Hout structuur frame omringen de hoogglans frontjes.

Minotti Darren

De Minotti Dalton Bronze vanaf een zijaanzicht. De kast staats middelpunt van de ruimte. De grote verscheidenheid aan beschikbare opties maakt het mogelijk om achterpanelen te kiezen in Sucupira fineer met een gebeitste Mink-afwerking, en dikke planken in een warmgrijze glanzende gelakte afwerking.

Minotti Dalton Bronze

Op deze afbeelding ziet u de Minotti Carson Dine. De klep is open gepresenteerd en laat goed de ruimte inhoud zien van deze kast. In deze opstelling is de kast gebruikt als servies kast.

Minotti Carson Dine

Minotti Carson Bookcase

De Minotti Carson in een van zijn diverse mogelijkheden. Op deze afbeelding ziet u het Sideboard met klep die naar voor opent. Perfect om bijvoorbeeld drankwaar of dierbaar literatuur in op te bergen. Het topblad is wit Calacatta marmer. Het marmeren topblad contrasteert mooi met het houten frame en hoogglans afgewerkte wangen van de kast.

Minotti Carson

De Minotti Calder Bronze sideboard is een kast met een diepte van 55 cm. Dit maakt de kast perfect voor al uw literatuur of bijvoorbeeld servies in op te bergen. De hoogte van 55 cm maakt het perfect ook u decoratie er op te plaatsen. Kies voor lades of enkel kleppen voor een optimale beleving van de kast.

Minotti Calder Bronze Sideboard

De Minotti Aylon is een prachtige, maar ook functionele kast. De kast op de afbeelding heeft een breedte van 232 cm. De diepte van deze kast is 60 cm. Uiteraard zijn er verschillende uitvoeringen van deze kast verkrijgbaar, vraag naar de mogelijkheden.

Minotti Aylon

Minotti Winston

Minotti Virginia Indoor Armchair

De Minotti Aston Cord is er in een buiten, maar ook binnen variant. Afgebeeld op deze foto in een grijs/taupe gekleurde rug met een contrasterende bekleding.

Minotti Aston Cord Indoor

Minotti Shelley

Minotti Portofino

Minotti Leslie Armchair

Minotti Lawson Fauteuil

Minotti Jacques Fauteuil

Minotti Halley

Minotti Glover

Op deze afbeelding ziet u twee Minotti Fil Noir fauteuils met mooie contrasterende materialen.

Minotti Fil Noir

De Minotti Delaunay Quilt is een herinterpretatie op de door Dordoni ontwikkelde fauteuil uit 1998. Het krachtige ontwerp en het gestroomlijnde, elegante karakter is behouden, maar wordt opnieuw gepresenteerd met een vernieuwd kleurenpallet en details in de bekleding.

Minotti Delaunay Quilt

Minotti Reeves Wood

Minotti Reeves Small

Minotti Reeves Large

De Minotti Colette fauteuil is verkrijgbaar in twee hoogtes en twee afwerkingen: licht goud en zwart-nikkel.

Minotti Colette

De Minotti Blake Sofa fauteuil staat hier afgebeeld met een donker bruin lederen bekleding. De vierpuntige, draaibare metalen voet is glanzend verchroomd, maar kan ook mat zwart geverfd worden afgewerkt. De fauteuil heeft een afmeting van 94 cm breed en 98 cm diep. Passend bij de fauteuil staat de ottoman, die een afmeting heeft van 65 bij 65 cm.

Minotti Blake-Soft

De Minotti Aston fauteuil is niet meer weg te denken in de Minotti collectie. Op deze afbeelding ziet u de armchair in een licht grijze stoffering. De fauteuil heeft een afmeting van 74 cm breed en 84 cm diep. De fauteuil is verkrijgbaar mét of zonder armleuning. Uiteraard zijn er ook diverse soorten hoogwaardige bekleding mogelijk.

Minotti Aston fauteuil

Op deze afbeelding ziet u de Andersen Love chair in een donker bruin lederen bekleding. Voor de fauteuil staat een passende ottoman die de uitstraling én het comfort naar een hoger level tillen. De fauteuil heeft een breedte van 118 cm en de diepte bedraagt 101 cm. De ottoman is 100 bij 85 cm. De Minotti Andersen LoveChair heeft die kenmerkende gecapitonneerd details.

Minotti Andersen Lovechair

Minotti Andersen Armchair

Minotti York Lounge

Minotti York

Minotti Russell Lounge

Minotti Owens Chair

Minotti Mills Low

Minotti Mills

Minotti Leslie Dining

Minotti Leslie Lounge

Minotti Yang Bank

De Minotti Fil Noir dining in een complete setting opgesteld aan de Minotti Lou eetkamertafel

Minotti Fil Noir Dining

Minotti Reeves Lounge

Minotti Reeves Dining

Minotti White Saddle-Hide

Minotti White

Minotti Aston dinging chair. Eetkamer stoel Minotti Aston uitgevoerd in verlours bekleding. Flor Aim booglamp design verlichting

Minotti Aston Lounge

Minotti Aston dining eetkamerstoelen mét en zonder armleuning. Bekleed in hoogwaardig Bordeaux rode stoffering. De stoelen staan aan de Morgan dining table. Aan de wand is het Minotti Lang dressoir afgebeeld. De Morgan tafel en stoelen staan op het Dibbets Frame vloerkleed van Minotti.

Minotti Aston Dining

Minotti Amelie eetkamerstoelen ziet u op deze afbeelding in een crème gekleurd lederen bekleding. De eetkamerstoelen staan aan de Minotti Marvin eetkamertafel. De eetkamerset staat op een prachtig contrasterend Dibbets vloerkleed

Minotti Amelie Dining

Minotti Amelie Lounge zithoek, gecombineerd met de Minottti Amelie dining chairs. Het Minotti Dibbets vloerkleed geeft de low dingen zithoek een verrassende uitstraling.

Minotti Amelie Lounge

Minotti West Bank

Minotti Virginia Indoor

Minotti Luggage Chaise longue

De Minottii chaise longue die u op de afbeelding ziet is uitgevoerd in een rijkelijke velours stoffering. Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden voor wat betreft bekleding. De Chaise longue heeft een afmeting van  153 cm bij 77 cm breed. De zithoogte bedraagt 43 cm hoog.

Minotti Aston Chaise Longue

Op deze afbeelding ziet u een van de vele onderdelen van de Andersen collectie: De Paolina and Daybed. Achter op de foto ziet u de sofa met individuele zitkussens. Voor op de foto ziet u het ' Daybed ' in een blauw velours stof. Het dakbed heeft een lengte van 142 cm en breedte van 91 cm. Het dakbed, of ook wel: Chaise longue is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor wél of niet gecapitonneerd. Ook zijn er verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Minotti Andersen Paolina and Daybed

Minotti Yang bed

Minotti Lawrence bed

Op deze afbeelding ziet u het Minootti Curtis bed opgesteld met daarbij de Albert & Ile fauteuil. Als nachttafel is de Minotti Milton "Nightstand" toegevoegd. Aan het voeteneind staat de Minotti Damier pouf en Ring tafeltje. De vloerlampen betreffen de Minotti Blanche.

Minotti Curtis bed

Minotti Smith

Minotti Creed bed

Minotti Wedge

Minotti Andersen Quilt bed in een licht gemêleerde bekleding. Het hoofdbord is gecapitonneerd, dit geeft een zeer luxe uitstraling. Aan het uiteinde van het bed staat de Minotti Flynt Bench. Het hoofdbord heeft een hoogte van 102 cm. Er zijn twee lengte maten verkrijgbaar, namelijk: 228 en 225 cm lang.

Minotti Andersen Bed Quilt

Minotti Waves

Minotti Warren

Het Minotti Andersen bed meet een licht beige gekleurde stoffering. Naast het bed staat de Minotti Clyfford tafel die op deze afbeelding dient als nachttafeltje. Het bed is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Minotti Andersen bed

Minotti Sullivan

Minotti Still

Minotti Seymour

Minotti Song

Op deze afbeelding staan de Minotti Aston barkrukken afgebeeld, de hoge variant. Er zijn namelijk twee hoogtes verkrijgbaar, een zithoogte van 67 en 80 cm. Verder op de foto ziet u ook nog de Minotti Aston fauteuils.

Minotti Aston barkruk

Minotti Side Salontafel

Minotti Shields

Minotti Yang Ottoman

Minotti Ritter

Minotti Ring

Minotti Turner

Minotti Richer

Minotti Teddy

Minotti Shearling

Minotti Raymond Poef

Minotti Rays

Minotti Powell

Minotti Raymond Salontafel

Minotti Pollock

Minotti Oliver Salon- en bijzettafel

Minotti Overby

Minotti Noor

Minotti Nay

Minotti Lounge Seymour

Minotti Milton

Minotti Murray

Minotti Lou Salontafel

Minotti Leger Bronze

Minotti Leger

Minotti Mik

Minotti Kitaj

Minotti Kirk Bench

Minotti Kirk Metal

Minotti Leslie Sofa

Minotti Kirk Jut Out Top

Minotti Jacques Ottoman

Minotti Kirk Cross

Minotti Gray Tray

Minotti Kay

Minotti Joy Jut Out

Minotti Decor

Minotti Joy

Minotti Jeff

De Davis-familie omvat verschillende poefs, zowel rond als vierkant, verkrijgbaar in verschillende maten en de Davis "Drum" in de bijzondere zandlopervorm met bovenblad van zadelleer.

Minotti Davis

De Minotti Damier ottoman is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Uiteraard kunt u voor de bekleding kiezen uit de diverse, hoogwaardige, stoffen collectie die Minotti in zijn collectie heeft.

Minotti Damier

De Minotti Cross heeft hetzelfde stoere uiterlijk als de Ashley, maar combineert dit met een speelser design. Wanneer u goed kijkt, ziet u dat dit designkussen is opgebouwd uit stroken leder.

Minotti Cross

Minotti Claire

Uiteraard heeft Minotti verschillende sierkussens in de collectie. Op deze afbeelding zijn twee formaten Minotti Braque kussens afgebeeld. De kussens bekleed met een donker grijs/groen lederen hoes.

Minotti Braque

Minotti Jacob

Minotti Haring

Minotti Ashley pouf, of ook wel: Ottoman. De ottoman heeft een mooi afgewerkte contrasterende bies als detail en diamant gevormd patroon. De pouf is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen.

Minotti Ashley

Minotti Gray

Minotti Leonard

Minotti Lawson bank

Minotti Lawrence Clan

Minotti Lawrence bank

Minotti Jacques Bank

Minotti Freeman Tailor

Op deze afbeelding ziet u een royale Minotti Freeman lounge opstelling. Ook ziet u de Reeves large lounge chair. Voor de sofa staan twee Minotti Jacob salontafels en de Aeron.

Minotti Freeman Lounge

Minotti Freeman Duvet

Op deze afbeelding ziet u de Minotti Daniels in een ruime opstelling. Ook ziet u de Lawson fauteuil met Ceasar koffietafel. Als salontafel staat de Minotti Bangle opgesteld. Mooi in een lijn met de sofa is het organische dressoir: Amber.

Minotti Daniels

Minotti Creed Lounge Sofa (semi-round)

Minotti Creed Lounge sofa

De Minotti Aston familie breid zich uit met deze Minotti Aston sofa. De sofa die u in de oranje/geel gekleurde stoffering ziet is 167 cm breed, 95 cm diep en heeft een zithoogte van 43 cm. Voor de sofa staat ook de bench in een zelfde uitvoering.

Minotti Aston Sofa

De Minottii Andersen Slim 103 Quilt met de bekende gecapitonneerde zitkussens. Uitgevoerd in een donker grijze, van hoge kwaliteit stoffering. De drie rugkussens zorgen voor het benodigde comfort. De contrasterende sierkussens ter aanvulling en extra charme. Voor de sofa staat een Minotti Cesar koffie tafel in een diep paarse uitvoering. Ook ziet u de Flos Smithfield hanglamp in een donker grijze kleur op de foto.

Minotti Andersen Slim 103 Quilt

Minotti Andersen Slim sofa gedecoreerd met diverse kussens in contrasterende kleuren. De sofa zelf heeft een licht beige kleur. Deze hoeksofa bestaat uit twee elementen. De diverse elementen maken het mogelijk een sofa samen te stellen geheel naar wens.

Minotti Andersen Slim 103

Minotti Andersen Slim 90 Quilt

Op deze afbeelding is een opstelling met de Andersen Slim 90 te zien. De sofa is uitgevoerd in een licht beige stoffering van hoge kwaliteit. Tegenover de sofa staat de Minottii Owens armchair win een oranje/oker gele bekleding. Verder op de afbeelding ziet u de Minotti Neto pouf en koffietafel. De sofa is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, op de foto is de 158 cm brede variant getoond met een totale diepte van 90 cm.

Minotti Andersen Slim 90

De Minotti Andersen Line Quilt in een licht beige stof met decoratie kussens die een mooi contrast geven. De sofa heeft een afmeting van 247 cm breed en 103 cm diep. De sofa heeft een zithoogte van 42 cm.

Minotti Andersen Line Quilt

Minotti Andersen Line

Minotti Andersen Quilt

Minotti Albert & Ile sofa en fauteueil. De sofa is uitgevoerd in in Petrol gekleurde stoffering. Die Minotti Albert & Ile fauteuil is uitgevoerd in een donker bruin lederen bekleding. De ottomanen maakt deze zithoek compleet ene zorgt voor optimaal comfort. Ook de ottoman is uitgevoerd in hoogwaardig bruin leder.

Minotti Albert & Ile

De Minotti Allen staat op deze afbeelding in een hoekopstelling. De sofa is charmant in zijn eenvoud. De luxe stoffering en hoog zitcomfort maken dat deze sofa een onuitwisbare indruk zal achterlaten. Rechts achterin zit u de klassieke Minotti Jensen fauteuil.

Minotti Allen

Minotti Prince fauteuil

Op deze afbeelding ziet u de Minotti Dan eetkamertafel in een uitvoering van 3 meter lang. De tafel heeft een totale breedte van 120 cm en is 74 cm hoog. Verschillende uitvoeringen verkrijgbaar ook in een ronde versie.

Minotti Dan Eetkamertafel

Minotti Lance Eetkamerstoel

Op deze afbeelding ziet u een royale Minotti Freeman opstelling met verschillende lounge elementen. Ook zijn de Virginia "Indoor" Armchairs opgesteld. Achter op de afbeelding ziet u het Minotti Carson dressoir

Minotti Freeman

Minotti Russell eetkamerstoel

Minotti Russel fauteuil

Minotti Tape Fauteuil

Minotti Russel Sofa

Minotti Granville

Minotti tape sofa iin combinatie met de Minotti Tape fauteuils en Wisp vloerkleed. Rechts van de sofa staat een ring koffie tafel.  De Oliver Lounge maakt de low dingen zithoek compleet.

Minotti Tape Sofa

Minotti Alexander hoeksofa is op deze afbeelding uitgevoerd met in de hoek een hoge rugleuning. De sofa is uitgevoerd in een lichte stoffering en bestaat uit drie elementen. Het is een modulair zitsysteem dat maakt het mogelijk de sofa geheel naar wens samen te stellen. Samen met de Minotti Milton salontafel een Minotti Prince Cord fauteuil maakt dit een complete zithoek. Voor extra comfort en uitstraling is de zithoek compleet gemaakt met de Minotti Waves koffietafel aan het uit einde van de sofa.

Minotti Alexander