Baxter

Baxter is een exclusief meubelmerk uit Italië dat bekend staat om zijn eigentijdse ontwerpen en hoogwaardige vakmanschap. Het merk heeft een grote verscheidenheid aan meubelen ontwikkeld die verschillende stijlen en smaken vertegenwoordigen, maar toch allemaal de kenmerkende flair en elegantie van het merk behouden.
Een aantal van de meest bekende meubelen van Baxter zijn de Piaf sofa, de Chester Moon en de Marilyn fauteuil. Deze meubelen zijn stuk voor stuk iconische ontwerpen die de tand des tijds hebben doorstaan en nog steeds tot de verbeelding spreken van designliefhebbers over de hele wereld.
De Piaf sofa is een modern stuk dat comfort en stijl samenbrengt. Het bankstel heeft een opvallend ontwerp met ronde vormen en een zachte, uitnodigende uitstraling. Het is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een gezellige en comfortabele bank om in te ontspannen.
De Chester Moon daarentegen is een klassiek model, geïnspireerd op de Chesterfield-stijl. Het heeft een tijdloos ontwerp dat in elk interieur past en daarom een ​​favoriet is van designliefhebbers over de hele wereld.
Als laatste, maar zeker niet minder belangrijk, hebben we de Marilyn fauteuil. Het is een opvallende fauteuil met een gedurfde, curvy en sensuele uitstraling. De fauteuil is een perfecte combinatie van stijl en comfort en brengt een dosis glamour in elke ruimte.
Baxter is een merk dat van zichzelf een statement maakt en telkens op zoek is naar vernieuwing. Het luxe en eigenzinnige karakter van het merk spreekt de moderne consument aan die op zoek is naar exclusiviteit en tijdloze stijl. Een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een designmeubel dat een leven lang meegaat en altijd in de mode blijft.
Ondanks dat Baxter een Italiaanse herkomst kent, stralen de design meubels een authentieke Engelse sfeer uit. Baxter is een unieke fabrikant die de pracht van het ambacht in eren houdt, maar toch constant vernieuwend weet te zijn. De unieke meubelcollectie van Baxter bestaat uit prachtige eye catchers die een echte aanvulling zijn op ieder interieur. De banken, stoelen, fauteuils, kasten en bedden staan voor authentiek Italiaans design.