High-end design

Design meubels

Een beroemde klassieker aanschaffen? Een tijdloze Italiaanse hoekbank? Opzoek naar een exclusief en luxe meubel? De tijdloze collectie van Novalis.O omhelst de crème de la crème op designgebied. Denk aan klassiekers als de Lounge Chair, Husk, LC4 of de Barcelona chair. En aan de beroemde ontwerpers achter deze klassiekers, zoals: Antonio Citterio, le Corbusier, Marcel Wanders en Charles and Ray Eames. De collectie van Novalis.O kenmerkt zich door de nieuwste collecties, topkwaliteit merken en tijdloos design. Maar wat verklaart nu die intrinsieke meerwaarde van een high-end designmeubel?

Een designmeubel onderscheidt zich op vele vlakken van de zogenoemde ‘meubelconfectie’. Bij een echt designstuk betreft het altijd het originele compromisloze ontwerp. Het originele design is het enige ontwerp met die sublieme afwerking, de originele, royale en rijke materialen, de schijnbaar technisch onmogelijke toepassingen, de perfect afgestemde kleuren en de tomeloze kwaliteit. Een designmeubel overleeft de tand des tijds. Blijft ten alle tijden hip en modern. Wist u bijvoorbeeld dat de beroemde Vitra Lounge Chair al uit 1956 stamt?

Een ander prachtig facet van het designmeubel is het boeiende verhaal erachter: het idee van de ontwerper, waarop de toepasbare kunst is geïnspireerd. Wanneer u kiest voor een authentiek designmeubel, garandeert u zichzelf op een stukje welverdiende luxe en comfort.