Advisering, inmeten, montage

Stoffering

Bij Novalis.O is stoffering een belangrijk onderdeel van het advies. Daarom leveren wij een breed assortiment stoffering dat zich uitstrekt over voor raambekleding, gordijnen, vloerkleden en textiel / meubelstoffen.  Uiteraard alleen van de meest gerenommeerde, kwalitatiefste design merken. Stoffering draait om de rijkheid van materialen. Dit valt moeilijk vast te leggen via beeld, dat moet u beleven. Wij nodigen u dan ook graag uit om dit in de winkel te komen bekijken en te ervaren. Het team van Novalis.O helpt u graag met al uw vragen, advisering, het inmeten en de montage.

Neem hieronder alvast een kijkje met welke merken wij doorgaans werken.

Raambekleding
Raambekleding zorgt voor sfeer, isolatie, privacy en aankleding van uw interieur. De keuze is enorm. Zo kunt u kiezen uit diverse typen jaloezieën, plisségordijnen, duetten, vlindergordijnen, lamellen, rolgordijnen en een haast onmeetbaar scala aan stoffen, materialen, kleuren en transparanties. Voor het maken van een geschikte keuze is dan ook van belang welke functie de raambekleding moet hebben. Een goed advies is zeldzaam, wat past nu echt bij uw interieur? Novalis.O heeft gediplomeerde interieurarchitecten in huis, die u professioneel kunnen adviseren in uw keuze.

Wij werken uitsluitend met het uiterst kwalitatieve merk Sunway. Een merk dat te boek staat om het gebruik van de prachtigste materialen en de allernieuwste mogelijkheden op het gebied van raambekleding. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van raambekleding of wilt u graag advies omtrent uw situatie? Het team van Novalis.O helpt u graag met al uw vragen, advisering, het inmeten en de montage.

Gordijnen
Gordijnen zetten de toon in uw interieur. Ze zorgen voor sfeer, isolatie en privacy én zijn zowel los als in combinatie met een ander type raambekleding prachtig toe te passen. Denk hierbij aan een inbetweens in combinatie met houten jaloezieën. Gordijnen brengen het huiselijke gevoel en zijn the finishing touch in uw interieurplan. De mooiste gordijnen bestaan uit rijke stoffen met subtiele wevingen en structuren of exclusieve en opvallende motieven, vandaar dat Novalis.O exclusief werkt met de merken: Sahco Esso, Kinnasant, Nya Nordiscom Misia en Baumann. Uiteraard worden de gordijnen voor u uitgezocht, goed bevonden, op maat gemaakt en keurig bij u opgehangen.

Vloerkleden
Novalis.O biedt design vloerkleden van de bekende Italiaanse merken, maar ook van gespecialiseerde tapijtbrands, zoals Castal, Frankly Amsterdam, Kinnasant, Carpet Sign en Limited Edition. Veelal handgeweven van de meest uiteenlopende en bijzondere wolsoorten. Daarnaast meet Novalis.O uw vloerkleden gratis in. De positionering van een vloerkleed is namelijk uiterst bepalend voor de beleving van de ruimte. Zo kan een verkeerd gelegd vloerkleed uw woonkamer kleiner doen lijken.

Meubelstoffen – Textiel
Wilt u uw kostbare, klassieke meubel opnieuw laten stofferen of bent u gewoon opzoek naar een luxe stof? Novalis.O heeft exclusieve meubelstoffen en textiel van de designmerken De Ploeg en Kvadrat in de collectie. Wij laten u graag kennis maken met deze luxe weefsels.