Minotti

Uniek in Nederland is onze Minotti Concept Store. Ruim 600 m2 ‘Made in Italy’ topdesign. De plek om de gehele collectie Minotti meubels op uw gemak te komen bewonderen. Het inmiddels 70 jaar oude familiebedrijf is het toonbeeld van een gedistingeerde levensstijl. Genieten met grandeur. Het Italiaanse designmerk staat bekend om zijn klassiek-moderne collectie, de uitmuntende kwaliteit en zijn internationale allure. Grote, diepe zitelementen in vaak gedemptere kleuren voeren de boventoon. Het merk weet constant een verfijnde, warme sfeer te creëren en in combinatie met het hoogstaande, pure vakmanschap maakt dat dit iconische merk wereldwijde faam geniet.

De perfect vormgegeven meubelen worden naar een glamorous niveau gehesen door de vele chique stof -en ledersoorten. De collectie combineert het buitenleven met het indoor leven en zorgt, dankzij de keuze in vloerkleden en accessoires, voor een algehele Minotti styling. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Minotti al een ruime reeks succesvolle iconen heeft uitgebracht, zoals de: Connery, West, Yang, Hamilton, Andersen en Aston.

Direct naar:

Minotti banken
Minotti eetkamerstoelen
Minotti fauteuils
Minotti tafels
Minotti outdoor

Geschiedenis

Minotti groeide na de oprichting door Alberto Minotti in 1948 al snel uit tot een van de meeste gewilde Italiaanse merken. Toen de broers Renato en Roberto Minotti, na het overlijden van Alberto, aan het roer kwamen te staan, wist het merk ook al snel plek te veroveren in internationale markten.

Rodolfo Dordoni

De Milanese architect en designer is sinds 1997 onlosmakelijk met het Italiaanse merk verbonden. Dordoni weet als geen ander het DNA en identiteit van Minotti feilloos te vertalen in uitmuntende en verrassende designs.

Wij informeren u graag meer over het merk Minotti, de meubels en diens ontwerpers. Contacteer ons online of kom langs in Oisterwijk en geniet van de Brabantse gastvrijheid.